Política 13/07/2018

García Tejerina creu que Casado integrarà Sáenz de Santamaría si guanya

L'exministra d'Agricultura ha fet campanya per Casado a les primàries del PP davant els compromissaris de Balears

Sabrina Vidal
2 min
García Tejerina saluda l'expresident Bauzá

PalmaIsabel García Tejerina, exministra d'Agricultura i Pesca, ha fet campanya pel candidat Pablo Casado davant els compromissaris del PP a Balears. "Donar suport a Casado és donar suport a la candidatura de la unitat i de la integració", ha dit referint-se a qui ha reunit cinc de les sis candidatures inicials.

García Tejerina assegura que està convençuda que "qui guanyi integrarà qui perdi", una iniciativa necessària perquè "som una família molt gran i present a tot el territori". Amb referència a les dues candidatures per presidir el PP, l'exministra s'ha referit al tennista Rafel Nadal: "Som entusiasta de Nadal perquè sempre guanya i perd amb esportivitat, amb elegància, i sabent que el contrari el fa millor". Segons la política, els valors de l'esport han de ser presents dins el procés intern del Partit Popular.

García Tejerina diu que la de Casado és la candidatura de "sumar i donar cabuda a tothom" i ha fet referència a un projecte "carregat d'il·lusió", i sustentat "en fortes conviccions", ha afegit. "Casado aporta la renovació i l'esperit de servei, la il·lusió dels joves i la seva energia i l'experiència dels qui no són tan joves i han donat un servei al país a través del PP".

L'exministra d'Agricultura, que va fer campanya per María Dolores de Cospedal, ha explicat com va rebre la cridada telefònica de Casado. "Sempre cont com el vaig rebre, tenia humilitat perquè deia que necessitava tothom per sumar, deia que volia convèncer, que oferia conviccions amb generositat i entrega. Per aquestes raons ara li don el meu suport".

Segons la política del PP, "des de la llibertat que els compromissaris han de tenir", creu que sabran reflectir la suma del 60% que ha unit Pablo Casado. "Han de votar lliurement i en consciència. Els vots dels afiliats reflectiran el suport a la candidatura de la integració", ha apuntat.

L'exministra ha recordat que, com en ocasions anteriors, "les llistes menys votades han estat integrades dins el projecte vencedor", ha dit. "En el Partit Popular es guanya i es perd amb generositat, tenim el millor full de serveis, sempre hem aixecat l'Espanya trencada quan patia. Ara toca saber qui encapçala aquest projecte".

García Tejerina
stats