Política 30/10/2018

El PP balear carrega contra Maite Salord perquè escolta Catalunya Ràdio

La popular Marga Prohens ha criticat un comentari publicat a Twitter per la vicepresidenta primera del Consell Insular de Menorca Maite Salord

Ara Balears
1 min
Maite Salord.

PalmaLa secretària nacional de Comunicació Interna del Partit Popular i vicepresidenta del PP Balear, Marga Prohens, ha criticat un comentari fet per la vicepresidenta primera del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, en referència a la situació que es viu a l'illa de Menorca pel cap de fibló, i en què deia que "avui, no m’he despertat amb Catalunya Ràdio, m’hauré de dutxar a les fosques i amb aigua freda, me n’aniré de casa sense prendre el cafè imprescindible. Calen solucions i reflexions".

La popular Marga Prohens "lamenta" des del Parlament la "irresponsabilitat" de Salord, afirmant que "el que més greu li sap és que no ha pogut escoltar avui Catalunya Ràdio, no s’ha pogut fer el cafè, ni dutxar-se amb aigua calenta”.

A més, tant el diputat de MÉS per Menorca Pep Castells com el compte oficial del PP de Menorca s'han involucrat a la discussió originada per aquesta piulada a Twitter. Mentre Castells ha dit que Prohens "menteix" i demostra una "insensibilitat i falta d'empatia insòlita" per una "damnificada més", els populars menorquins han afirmat que "quan es normalitzi la situació, escoltarem amb atenció les solucions i reflexions de la vicepresidenta del Consell de Menorca i oient de Catalunya Ràdio".

stats