El PP balear carrega contra Maite Salord perquè escolta Catalunya Ràdio

La popular Marga Prohens ha criticat un comentari publicat a Twitter per la vicepresidenta primera del Consell Insular de Menorca Maite Salord

La secretària nacional de Comunicació Interna del Partit Popular i vicepresidenta del PP Balear, Marga Prohens, ha criticat un comentari fet per la  vicepresidenta primera del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, en referència a la situació que es viu a l'illa de Menorca pel cap de fibló, i en què deia que "avui, no m’he despertat amb Catalunya Ràdio, m’hauré de dutxar a les fosques i amb aigua freda, me n’aniré de casa sense prendre el cafè imprescindible. Calen solucions i reflexions".

La popular Marga Prohens " lamenta" des del Parlament la "irresponsabilitat" de Salord, afirmant que " el que més greu li sap és que no ha pogut escoltar avui Catalunya Ràdio , no s’ha pogut fer el cafè, ni dutxar-se amb aigua calenta”. 

A més, tant el diputat de MÉS per Menorca  Pep Castells com el compte oficial del PP de Menorca s'han involucrat a la discussió originada per aquesta piulada a Twitter. Mentre Castells ha dit que  Prohens  "menteix" i demostra una "insensibilitat i falta d'empatia insòlita" per una "damnificada més", e ls populars  menorquins han afirmat que "quan es normalitzi la situació, escoltarem amb atenció les solucions i reflexions de la vicepresidenta del Consell de Menorca i oient de Catalunya Ràdio".

EDICIÓ PAPER 27/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF