Política 17/01/2021

Mor el socialista Vicent Tur

Qui va ser secretari general del PSOE a Eivissa ha mort aquest diumenge a 62 anys

Ara Balears
2 min
Vicent Tur, en una imatge d'arxiu

PalmaEl socialista Vicent Tur ha mort aquest diumenge a 62 anys a causa d'una malaltia. La Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) ha expressat el dolor que sent per la mort de qui va ser el secretari general del partit a l'illa. Tur va exercir de conseller i vicepresident del Consell Insular d'Eivissa, de batle de Sant Joan de Labritja i de diputat autonòmic.

A través d'un comunicat, el secretari general del Partit Socialista a Eivissa, Josep Marí Ribas, ha manifestat, en nom propi i del partit, la "consternació de tots els socialistes d'Eivissa per aquesta pèrdua". També ha traslladat "el més sentit condol a la seva família, amics i a tots els companys i companyes de l'Agrupació Socialista de Sant Joan", de la qual actualment era el president.

"Vicent Tur va ser durant molts anys un dels referents del socialisme a Eivissa, li hem d'estar molt agraïts per la seva feina en favor del seu municipi i de la nostra illa", ha assegurat Josep Marí Ribas. "Sempre el tindrem en el nostre record pel seu compromís i pel seu caràcter dialogant. Va ser un bon company de totes les persones que vàrem tenir la sort de treballar al seu costat", ha sentenciat.

Per la seva banda, la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, també ha lamentat la seva mort a través d'una piulada en el seu compte personal de Twitter. Armengol, que ha definit Tur com una persona honesta, propera i dialogant, ha remarcat que "avui és un dia trist per a la família socialista". En la piulada, la presidenta balear ha recordat el compromís polític de Tur des del servei públic i ha subratllat que durant la seva trajectòria política "va fer possible una societat, una Eivissa, millor".

stats