Política 13/12/2019

Finalment serà José Miguel Fabregat i no Teresa Martorell qui dirigirà la gestora del PP de Calvià

El diari 'Última Hora' ha informat que la decisió és fruit de l'acord entre oficialistes i conservadors

Ara Balears
1 min
José Miguel Fabregat

PalmaSegons ha informat el diari Última Hora, finalment serà José Miguel Fabregat qui serà el president de la gestora del PP a Calvià. Fa tres dies es va presentar Teresa Martorell com la candidata de consens per evitar que un centenar d'afiliats del partit conservador al municipi de Calvià abandonassin el partit per discrepàncies amb la decisió que Lucía Jiménez dirigís la formació.

Amb la presentació de Martorell, que va ser mà dreta del batle, Carlos Delgado, semblava que quedava tancada la crisi del PP de Calvià, però hi ha hagut un nou capítol. D'acord amb el que publica el mitjà de comunicació, els regidors del denominat sector crític del PP de Calvià li donen suport per superar la crisi que viu el partit com una solució transitòria i assenyalen que no es preveu que es presenti al Congrés per triar president.

Fabregat va ser gerent d'IB3 a les ordres de José Manuel Ruíz, però, segons el diari, no representa la continuïtat de Ruiz, sinó que ha estat triat per liderar el partit a Calvià perquè és el que més suports aglutina.

stats