Política 15/04/2020

Menorca manté les ajudes socials per a famílies vulnerables amb fills de 0 a 12 anys

La institució va habilitar 150 targetes per a un total de 205 menors

Ivan Martin
1 min
El Consell complementa les ajudes del Govern Balear amb unes targetes complementàries a les beques menjador.

MaóEl Consell de Menorca ha recarregat per segona vegada les targetes de prepagament per a la compra d’aliments i productes de primera necessitat per a famílies amb fills de 0 a 12 anys en situació de vulnerabilitat. L’ajuda social, iniciada el mes passat, té l’objectiu de pal·liar els perjudicis socials causats pel coronavirus i garantir que cap infant quedi sense aliment.

Així, s’hi han introduït 60 euros per a les famílies amb un infant de 0 a 12 anys, 100 euros per les que en tenen dos, i 30 euros suplementaris per a cada fill a partir del tercer, sempre fins als 12 anys. Aquest nou saldo cobrirà el període de dia 16 a dia 30 d’abril. El Consell va habilitar 150 targetes per a un total de 205 menors. Es tracta d’una mesura complementària a la del Govern balear de distribuir targetes de prepagament per als alumnes que tenen beca de menjador.

L’exèrcit espanyol continua desinfectant

La Unitat de Desinfecció de l’Exèrcit de Terra arribà dilluns a l’illa procedent de Mallorca. Aquest dimecres ha netejat l’aeroport de Menorca després d’uns dies en què una vintena de soldats i cinc vehicles del Regiment d’Infanteria Palma 47 han desinfectat els ports de Maó i Ciutadella, les comissaries de la Policia Nacional, el Centre Penitenciari i diversos espais públics. El contingent militar restarà Menorca fins al pròxim dissabte.

stats