Política 26/04/2019

Josep Melià, d'El Pi: "Encara podem aconseguir el miracle que Miralles ens representi a Madrid"

Els regionalistes finalitzen la campanya reivindicant-se com a municipalistes, i l'únic partit capaç de no obeir altres formacions d'àmbit estatal

K. O.
2 min
D'esquerra a dreta: Jaume Font, Xisca Mora, Joan Miralles i Josep Melià

PalmaEl candidat d'El Pi al Congrés espanyol, Joan Miralles, s'ha erigit davant un centenar de persones, entre les quals hi havia batles, regidors i simpatitzants, com la garantia capaç de canviar la situació política de les Balears, en cas d'aconseguir un escó a Madrid. "Si els ciutadans illencs sempre han votat partits d'àmbit estatal i no han vist millores, és hora d'invertir la situació", ha assegurat el candidat, qui ha rebut el total suport per part del candidat a la batlia de Palma, Josep Melià: "Encara podem aconseguir el miracle que Miralles ens representi a Madrid". En aquest sentit, el president de la formació ha apel·lat al vot "de la consciència", i ha defensat que no "no tornarem quatre anys enrere, amb les polítiques de Bauzà". Per la seva banda, la batlessa de Porreres i candidata al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha reivindicat l'experiència dels regionalistes en matèria municipal, assegurant que instaran que es derogui la llei Montoro "perquè no ens deixa gestionar els nostres pobles".

Font també ha criticat que els populars balears s'hagin anat a Madrid a celebrar la jornada electoral i no estiguin presents a les Illes. A més, el candidat al Congrés ha carregat contra el PP de Pablo Casado per subordinar-se a Vox, ja que aquest divendres el popular ha obert per primer cop la porta a l’entrada de la formació d'extrema dreta a un futur govern.

L'acte, celebrat al Protur Naisa Palma Hotel, ha comptat amb la presència de militants d'El Pi de Menorca, en mostra de suport i com una demostració d'unió entre illes, l"'eix vertebrador del nostre projecte", segons ha dit Melià, qui ha destacat el caràcter "moderat" del seu partit i el fet de ser una proposta clar per fer una política "tranquil·la".

stats