CAS NÓOS
Política 13/06/2018

Màxima expectació a les portes de l’Audiència

Els tres condemnats pel cas Nóos recullen aquest dimecres la notificació d’entrada a la presó

Sabrina Vidal
1 min
Màxima expectació a les portes de l’Audiència

PalmaDes de les vuit del matí hi ha periodistes davant la porta de l'Audiència Provincial de Palma a l'espera d'una de les imatges informatives més rellevants no de l'any, potser de la història: la recollida de la notificació per a l'ingrés a la presó del cunyat del rei d'Espanya, Iñaki Urdangarin.

Gairebé un centenar de periodistes amb càmeres, micròfons, escales i, sobretot, mòbils fan guàrdia tot el matí darrere les barreres blaves que la Policia Nacional ha col·locat per mantenir l'ordre a l'entrada de l'Audiència.

Les tres magistrades que signaren la sentència del cas Nóos, que gairebé no ha modificat després de 77 recursos el Tribunal Suprem, esperen dins l'edifici l'arribada dels tres condemnats, als qui donen instruccions de com es planteja ara el seu futur. I es presenta de manera molt similar per a tots tres. Tant Iñaki Urdangarin com Jaume Matas i Diego Torres hauran d'ingressar a la presó en menys de cinc dies, un termini que expira dilluns. Ara bé, podran escollir a quin centre penitenciari anar.

stats