Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Mas defensa que la grossa catalana beneficia tot el país perquè els diners es queden a Catalunya

El president de la Generalitat insisteix en el fet que, més enllà dels premis, els diners de la nova loteria es destinaran a programes socials

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha recordat que entre la loteria estatal que se celebra per Nadal i la nova loteria catalana, la grossa de Cap d'Any, la diferència és la destinació dels diners que s'hi inverteixen. "Amb aquesta loteria tots els diners que juguem a Catalunya es queden a Catalunya", ha dit. El president de la Generalitat ha insistit que, amb aquest nou sorteig, "tothom hi guanya" perquè, més enllà d'aquells afortunats que s'enduguin els premis, tots els diners que s'hi inverteixin aniran destinats a la millora dels serveis socials. "Els que hi juguen saben que els diners serveixen per ajudar, per exemple, la infància del nostre país", ha assenyalat Mas.

El president de la Generalitat ha fet defensat la nova grossa catalana des de Riba-roja d'Ebre, a la Ribera d'Ebre, on ha fet una visita aquest divendres al migdia. Segons Mas, amb la nova loteria catalana per Cap d'Any, tots els diners invertits en el nou sorteig es quedaran al país i serviran per millorar els recursos destinats a serveis socials, com per exemple els destinats a la infància. "Hi guanya el país, hi guanyaran els infants que tindran recursos addicionals, hi guanyaran els que tinguin sort, i els que no tinguin sort saben que jugant a la loteria catalana ajuden en les feines socials de Catalunya", ha insistit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF