Política 19/06/2018

Rajoy ja s'ha reincorporat a la seva plaça de registrador de la propietat

El president espanyol torna a Santa Pola 28 anys després de deixar la feina per la política

Ara
1 min
Mariano Rajoy en una imatge d'arxiu

BarcelonaMariano Rajoy ja torna a ser registrador de la propietat. L'expresident espanyol, que fa quatre dies va deixar el seu escó al Congrés, ha recuperat la seva plaça a la localitat alacantina de Santa Pola. Va ser el més jove en accedir-hi, el 1989, amb 34 anys, i només un any després va deixar-la vacant per iniciar la seva carrera política.

Desposseït del càrrec de president espanyol, Rajoy ha tornat a Santa Pola, on se l'ha vist passejant amb la persona que va ocupar la seva vacant, Francisco Riquelme, bon amic de l'encara dirigent del PP. L'entorn de Rajoy ha confirmat que ja ha pres possessió de la plaça i ha demanat als mitjans que desitja treballar "amb la discreció més gran possible".

Rajoy es converteix així en l'únic president espanyol que torna a la feina prèvia a la seva entrada en política. De mitjana, un registrador de la propietat treballa 25 hores setmanals a raó de 15.000 euros mensuals, però el sou pot variar en funció de la càrrega de feina que hagi de gestionar. L'expresident del govern espanyol tindrà opció de canviar de destí si hi ha una plaça lliure. Amb la tornada al seu lloc de treball perd, però, l'opció de tenir un càrrec al Consell d'Estat i l'aforament corresponent.

stats