Política 15/11/2018

Marga Prohens diu que a Armengol "se li ha acabat el crèdit" amb el REB

La portaveu del Partit Popular al Parlament demana a la presidenta que concreti dates, mesures i xifres

Ara Balears
1 min
Marga Prohens: “No es poden garantir drets humans amb les arribades massives d’immigrants”

PalmaLa portaveu adjunta del grup parlamentari popular, Marga Prohens, ha assegurat que a la presidenta del Govern, Francina Armengol, "se li ha acabat el crèdit" en la negociació del Règim Especial per a les Balears (REB) i que ha de concretar dates, mesures i xifres, segons explica l'Agència EFE.

La diputada ha exigit a Armengol que convoqui avui mateix la comissió de seguiment del REB, que sigui transparent i que expliqui a tots els partits polítics que li han mostrat lleialtat i que li han donat suport en aquesta negociació en quin punt es troba el REB.

En declaracions als mitjans en el Dijous Bo, l'endemà de la reunió entre Armengol i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, Prohens ha dit que "no hi ha notícia" d'aquesta trobada i que això suposa "una decepció" perquè considera que s'ha acabat el temps de les divagacions, les fotos i la presa de pèl als ciutadans". A més, li ha retret que no hagi concretat cap data per a l'aprovació i l'entrada en vigor del REB, mentre que en les negociacions amb el govern del PP sí que es va concretar que l'1 de gener de 2019 estaria en marxa.

La portaveu popular ha afegit que "es diu que serà un reial decret, que Armengol criticava quan es va aprovar aquí la legislatura passada" i ha defensat que "no ens conformarem amb qualsevol REB". "El temps de les generalitats ja ha acabat, hauríem d'estar en la fase final de la negociació", ha conclòs.

stats