Política 23/05/2019

MÉS demana el vot "per poder donar continuïtat a les polítiques progressistes per primera vegada a la història"

Fina Santiago i Miquel Ensenyat han desgranat aquest dijous dematí les línies mestres que marcaran la propera legislatura si entren al Govern

E. N.
1 min
Fina Santiago i Miquel Ensenyat

PalmaEl candidat a la presidència del Govern de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, s'ha compromès aquest dijous a "governar sent fidel als valors i principis de MÉS, respectant els pactes i d'acord amb un programada i un model de país". En aquest sentit, ha assegurat que la formació desenvoluparà les seves polítiques a través d'un "diàleg social permanent amb la gent" i amb transparència. "Les administracions han de tenir mecanismes que assegurin el diàleg per arribar a acords, com les lleis de canvi climàtic i de residus", ha defensat Ensenyat.

L'actual president del Consell de Mallorca ha destacat que "el bipartidisme s'ha acabat" i, en aquest sentit, ha criticat el cara a cara entre Francina Armengol i Biel Company, argumentant que no representen la pluralitat política que hi ha a la societat. "És un debat que mai no s'hauria d'haver plantejat, i menys en una televisió pública", ha opinat.

Per la seva banda, Fina Santiago ha demanat la mobilització dels votants d'esquerres amb l'objectiu de poder reeditar el Pacte "per poder consolidar les polítiques de què hem posat les bases durant aquests quatre anys" i per "aturar l'entrada d'aquesta extrema dreta ignorant les nostres institucions".

stats