Política 10/03/2020

Lina Pons substitueix Jaume Font com a portaveu d'El Pi al Parlament

La comissió executiva a Mallorca del partit regionalista aposta pel 27 de març per fer un congrés extraordinari

Maria Llull
1 min
Lina Pons amb Josep Melià i Jaume Font en el Parlament en una imatge d'arxiu

PalmaLa comissió executiva a Mallorca d'El Pi ha decidit que Lina Pons rellevi Jaume Font com a portaveu del partit regionalista al Parlament. El secretari general de la formació, Josep Melià, exercirà de portaveu suplent. "Hem posat en marxa el partit i la reorganització del grup parlamentari", ha indicat la vicepresidenta d'El Pi, Xisca Mora, després de la reunió de la comissió executiva, que s'ha duit a terme aquest dimarts a la seu del partit a Palma.

Però aquesta no ha estat l'única decisió important del dia. La comissió executiva a Mallorca proposarà com a data del congrés extraordinari del partit, d'on sorgirà el nou president, el 27 de juny. "Aquesta proposta s'elevarà a l'executiva de les Balears, que probablement es farà la setmana que ve", ha continuat Mora. La vicepresidenta ha destacat que ambdues decisions s'han pres per unanimitat. Pel que fa a la data, ha destacat que era necessari fer el congrés extraordinari "abans de setembre", i que juliol i agost no eren "bones opcions".

"Hem d'anar de la mà cap al futur, amb un projecte sòlid. Volem que el partit perduri", ha afegit Mora. Sobre els possibles candidats per ocupar la presidència, la vicepresidenta ha destacat que no és moment de "parlar de persones". "Ara hem de decidir cap a on volem anar".

Mentre que arriba el congrés extraordinari, el partit treballarà per informar els afiliats i rebre'n les propostes. "Farem reunions comarcals per donar veu als nostres afiliats i que ens puguin fer preguntes", ha assenyalat Mora. Aquestes reunions es duran a terme durant els mesos de març i abril.

stats