Política 13/06/2018

Jaume Matas ja és a la presó d'Aranjuez

L'expresident del Govern balear no ha comparegut a l'Audiència Provincial, on s'ha comunicat a la Secció Primera que ja ha ingressat en el centre penitenciari

S. V.
1 min
NÓOS, EL CAS MÉS GREU PER A MATAS... PER ARA 
 Amb el cas Nóos, Jaume Matas, que ja té dues condemnes a penes de 9 mesos i multa, s’enfronta al cas més greu. L’acusació contra ell és d’onze anys de presó i haurà de donar comptes de per què es pagaren més de 2,5 milions d’euros públics a l’institut d’Urdangarin.

PalmaJaume Matas ja és a presó. Ha comunicat a la secció primera de l'Audiència de Palma que ingressa voluntàriament a la presó d'Aranjuez.

L'expresident del Govern balear no ha acudit aquest matí a l'Audiència, on estava citat igual que la resta de condemnats del cas Nóos, i ha presentat un escrit a través del procurador en el qual sol·licita que se li notifiqui l'ordre d'ingrés a la presó de Madrid, on té fixada la residència.

El seu cas era una mica diferent al de Diego Torres i Iñaki Urdangarin ja que tenia un condemna prèvia de presó que suposa l'ingrès immediat.

Jaume Matas ha estat condemnat pel Tribunal Suprem a tres anys i vuit mesos de presó per malversació i frau a l'administració.

stats