Política 14/03/2019

Girauta deixa anar que Armengol li causa 'horror vacui'

El portaveu de Cs al Congrés critica el missatge de la presidenta del Govern a la presentació de les llistes del PSIB-PSOE

1 min
“El meu sentiment espanyol és un sentiment molt poc sentimental”

El portaveu de Cs al Congrés, Juan Carlos Girauta, ha criticat aquest dijous, a través del seu compte de Twitter, el missatge d'Armengol a la presentació de les llistes per a les eleccions generals del 28 d'abril i per a les autonòmiques i insulars del 26 de maig. Girauta ha definit el missatge de la presidenta del Govern com "nul", a més de sentenciar que el missatge tampoc contenia "cap valor simbòlic, poètic, conatiu, metalingüístic ni fàtic".Per acabar amb la piulada, el portaveu de Cs ha assegurat que "amb els socialistes sol assaltar-li un 'horror vacui'".

Pel que fa al missatge d'Armengol, la presidenta del Govern feia menció a l'objectiu de "guanyar les eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig",a més de parlar de "la tranquil·litat que té el PSIB-PSOE de saber que ha fet la feina que havia de fer durant aquests quatre anys al front de les institucions". A més, Armengol també va remarcar que "tot i haver complit amb els compromisos amb els ciutadans, som molt conscients que encara ens queda molt per treballar". Per acabar el discurs, la presidenta va voler destacar que el seu objectiu real és "continuar millorant la realitat dels ciutadans als quals nosaltres servim".

stats