Política 10/03/2020

Jorge Campos, en "quarantena voluntària" després d'haver estat en contacte amb Ortega Smith a Vistalegre

El president de la Cambra, Vicenç Thomàs, recomana als diputats i el personal que es posin en contacte amb el 061 si presenten símptomes del virus

M. Ll.
2 min
El diputat de Vox, Jorge Campos, aquest dimarts en el Parlament amb la presidenta del Govern, Francina Armengol

PalmaEl líder de Vox a les Balears, Jorge Campos, ha comunicat aquest dimarts horabaixa que s'ha posat en "quarantena voluntària" a l'espera de l'anàlisi que determini si s'ha contagiat de coronavirus després de participar juntament amb Javier Ortega Smith en l'acte de Vistalegre.

Campos ha explicat en el seu perfil de Twitter després de conèixer el contagi d'Ortega Smith ha abandonat "per precaució" el ple del Parlament juntament amb la seva companya de partit, Idoia Ribas, qui també va acudir a l'assemblea general del partit diumenge passat. "Encara que em trob bé, estic a l'espera que em facin les proves", ha indicat el diputat d'extrema dreta, que continuarà "treballant des de casa".

Campos i Ribas, juntament amb els assessors del grup parlamentari de Vox, han partit aquest dimarts dematí enmig del ple del Parlament per evitar posar en risc els seus companys. Abans de partir, els diputats han notificat al president del Parlament, Vicenç Thomàs, que havien tingut contacte directe amb Ortega Smith des de dissabte passat.

Comunicat del president del Parlament

Per la seva banda, Vicenç Thomàs ha enviat un comunicat als diputats i treballadors del Parlament, on ha explicat que s'ha posat en contacte amb la Direcció General de Salut Pública. "En principi, s'ha de manifestar que l'activitat parlamentària es manté", ha dit Thomàs, qui ha recomanat als diputats i tot el personal de la Cambra que es "posin en contacte amb el 061 i segueixin les instruccions que se'ls indiqui" en cas de presentar símptomes de febre, tos, mal de cap, mal de coll o malestar general.

"Les persones que no en presentin cap símptoma han de seguir les recomanacions universals de mantenir la distància de seguretat i rentar-se freqüent de les mans", ha afegit el president.

stats