Política 15/01/2019

El decret llei sobre projectes industrials estratègics, validat per unanimitat al Parlament

La normativa facilitarà la posada en marxa de vuit noves iniciatives a la fàbrica de Cemex, entre les quals s'inclou una planta d'hidrogen

M.ll.
1 min
El decret llei sobre projectes industrials estratègics s'ha aprovat per unanimitat al Parlament.

PalmaEl Parlament ha validat per unanimitat aquest dimarts el decret llei sobre projectes industrials estratègics, que serà tramitat com a projecte de llei.

Aquesta normativa agilitzarà la posada en marxa de vuit noves iniciatives a la fàbrica de Cemex de Lloseta, entre les quals s'inclou la construcció d'una planta d'hidrogen.

Els projectes industrials estratègics són definits en aquest decret com a "propostes d'inversió per implantar, ampliar, modificar o reindustrialitzar una o diverses activitats industrials que tinguin com a resultat previsible una expansió significativa i sostenible del teixit industrial balear".

Aquests projectes només es podran ubicar en sòl classificat com a urbà o urbanitzable, i sempre que l’activitat del projecte s’inclogui en els usos permesos. Els ajuntaments incorporaran als seus plans la regulació urbanística dels projectes.

stats