Política 18/04/2018

Cort cedeix a Educació un equipament per ampliar el CEIP Sa Casa Blanca

La junta de govern de l'Ajuntament de Palma no ha parlat aquesta setmana de qüestions com la zonificació turística o l'ordenança de terrasses

Jaume Ribas
2 min
La portaveu municipal Susana Moll

PalmaEl CEIP Sa Casa Blanca, a Palma, podrà ampliar les seves instal·lacions i fer ús de l'antiga escola. L'Ajuntament de Palma ha decidit avui cedir l'equipament antic a la Conselleria d'Educació, que ara podrà ampliar l'actual col·legi públic.

L'antiga escola de Sa Casa Blanca és un edifici contigu a l'actual col·legi. El 2001 es va cedir a l'Associació d'Agricultors i Ramaders de la Part Forana, però ara ja havien deixat de fer-ne ús. Tot i això, aquesta associació tindrà 15 dies per recórrer contra la mesura. Si no ho fa, la Conselleria d'Educació passarà a gestionar l'equipament i podrà ampliar el col·legi. Segons la portaveu de l'equip de govern de Cort, Susanna Moll, la Conselleria estudia fer-hi un menjador i, també, utilitzar-ne la sala polivalent.

La decisió sobre les Fontanelles “no afecta” Cort

A més, la portaveu de l'equip de govern ha explicat la seva posició sobre les Fontanelles. Ha dit que la sentència contra la qual el Govern vol recórrer no afecta les passes que Cort va fer per evitar la construcció del centre comercial. Si el recurs del Govern fos desestimat, l'empresa podria demanar una altra llicència a Cort que, en qualsevol cas, “hauria de mirar si s'adapta a les noves normes existents”. “De moment, la decisió dels tribunals no ens afecta”, ha dit Moll.

La zonificació haurà d'esperar

La junta de govern d'aquest dimecres no ha resolt alguns temes importants que l'Ajuntament manté sobre la taula, com ara la zonificació del lloguer turístic, l'ordenança contra la botellada i l'ordenança de regulació de les terrasses. Susanna Moll ha negat que no s'estigui avançant en aquests temes per diferències entre els grups que formen part de la coalició de govern (el PSIB, Podem i MÉS), però ha reconegut que s'hauran d'aprovar el dimecres que ve a fi de poder-los dur al ple de dijous dia 26 mitjançant el procediment d'urgència.

stats