Política 28/05/2018

Company titlla de "brutor" la moció de censura del PSOE contra Rajoy

El líder del PP no va fer referència a la sentència del cas Gürtel en la qual es basa la iniciativa del PSOE contra el govern del PP

Efe
1 min
Company assegura que el PP seguirà defensant les dues llengües de Balears per igual.

PalmaEl líder del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha titllat de "brutor" la moció de censura plantejada pel PSOE contra el president del govern, Mariano Rajoy, i ha assegurat que tant el secretari general socialista, Pedro Sánchez, com la presidenta del Govern, Francina Armengol, fan el "ridícul".

Segons ha informat el seu partit en un comunicat, Company ha declarat amb motiu de la seva visita a la fira de Manacor que Sánchez "estava mig mort políticament".

El líder del PP, que no al·ludeix en el seu comunicat a la sentència del cas Gürtel en la qual es basa la iniciativa del PSOE contra el govern del PP, ha acusat Sánchez de "negociar amb els independentistes".

Company ha inclòs en les seves crítiques Armengol per posar el seu Govern com a exemple per a un possible nou executiu estatal, quan és "un model de desgovern que per res s'ha d'exportar a la resta d'Espanya".

"Estam aquí per canviar la forma de fer política a les Balears", ha sostingut el dirigent del PP, que assegura que fuig "de la confrontació i del sectarisme" dels partits que governen les illes.

stats