Política 06/12/2018

Company retreu que es faci política a l'acte de la Constitució

El líder del PP balear ha criticat els discursos de Francina Armengol i de Rosario Sánchez

Ara Balears
1 min
El president del PP balear, Biel Company

PalmaEl líder del PP balear, Biel Company, ha criticat que l'acte institucional de commemoració del 40è aniversari de l'aprovació de la Constitució d'aquest dijous s'hagi "tornat a utilitzar per fer política".

"Aquests actes haurien de servir, i més quan se'n celebra el 40è aniversari", per destacar totes les coses bones que ens ha donat aquesta Constitució", ha dit Company, per qui els discursos de la delegada del govern, Rosario Sánchez, i la presidenta de l'Executiu balear, Francina Armengol, no han estat a l'altura de l'ocasió.

El president del PP, que no ha anomenat Armengol ni Sánchez, ha destacat una vegada acabada la cerimònia al palau de l'Almudaina que "el millor de l'acte ha estat el text que s'ha llegit de la Constitució".

Company ha considerat que "en els darrers 15 o 20 anys s'ha utilitzat tot, inclosa la Constitució, per dividir i per separar", i és necessari recuperar "l'altura de mires" que va permetre la redacció i aprovació de la Carta Magna, cosa que avui ha "trobat molt a faltar".

stats