Biel Company acusa el govern espanyol d'"asfixiar el sector turístic a les Balears"

El líder popular ha demanat que se suprimeixi la quarantena als qui arribin de l'estranger

El president del PP a les Balears, Biel Company, ha acusat aquest dissabte el govern de Pedro Sánchez d'estar "asfixiant el sector turístic a les Illes" amb anuncis sobre un pla de turisme "que mai arriba". El líder popular també ha demanat que se suprimeixi la quarantena als qui arribin de l'estranger, segons ha informat l'agència Efe.

"L'autorització de l'executiu espanyol per al pla pilot proposat pel Govern i els hotelers de les nostres illes, amb la finalitat que arribin uns 6.000 turistes en la segona quinzena d'aquest mes de juny, no arriba mai. És un pla pilot que va camí de convertir-se en un 'pla fantasma", ha acusat Company.

El president del PP balear ha criticat que el govern espanyol mantingui fins a l'1 de juliol la quarantena als viatgers que arribin de l'estranger, mentre que països competidors en el sector turístic, com Itàlia, fa dos dies que varen obrir els seus aeroports a l'arribada de turistes".

"Sánchez està asfixiant el sector i perjudicant de manera evident les possibilitats de salvar part de la temporada i, amb això, molts llocs de feina, però sembla no importar-li", ha dit el líder popular.

Segons Company, "aquesta indiferència de Sánchez" cap al turisme "perjudica de manera especial les Balears, alhora que s'evidencia una vegada més l'escassa influència d'Armengol". A més, ha demanat que "es retiri de manera immediata la quarantena als visitants d'altres països i que s'avanci l'obertura de les fronteres comunitàries a través de corredors segurs al dia 15 de juny".

El PP balear reclama que el govern espanyol llevi la quarantena als turistes a partir de l'1 de juny

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF