Política 23/02/2019

Company qualifica de "completa estafa" el Règim Especial de Balears amb "zero euros" d'Armengol

"Aquest gran fracàs és conseqüència de la negativa a signar un REB amb 380 milions anuals i beneficis fiscals"

Ara Balears
1 min
Biel Company

PalmaEl president del PP, Biel Company, ha qualificat d'"una completa estafa i una presa de pèl per als ciutadans" el Règim Especial de Balears pactat per la cap de l'executiu autonòmic, Francina Armengol, que segons ha explicat durà "zero euros" a les balears

"Armengol que en 2015 va renunciar a 190 milions anuals en beneficis fiscals, ha claudicat signant un REB sense dotació econòmica", ha assegurat Company en un comunicat difós aquest dissabte pel seu partit.

En opinió de l'aspirant popular a la presidència del Govern, "per molt que la presidenta i el seu gabinet de propaganda ho vulguin vendre com un èxit ", el REB que va aprovar aquest divendres el Consell de Ministres és "una oportunitat perduda de defensar els interessos de les Illes".

"Aquest gran fracàs", insisteix el líder del PP, és conseqüència de la negativa d'Armengol "a signar un REB amb 380 milions anuals i beneficis fiscals" només perquè li ho proposava el Govern de Mariano Rajoy, "avantposant així qüestions partidistes als interessos dels ciutadans".

En la nota de premsa, Company deixa en l'aire si el PP recolzarà en el Congrés la convalidació del decret llei aprovat ahir pel Govern. "Nosaltres ens vàrem comprometre a donar suport i mantenir qualsevol quantitat que es destinarà a Balears i a treballar per a millorar-la, però lamentablement ens hem trobat amb una completa estafa", manifesta

stats