Política 21/05/2019

Ciutadans fa un acte per presentar la llista a Cort cinc dies abans de les eleccions

El programa per als comicis municipals de Palma no ha estat publicat fins aquest dilluns

A. S.
1 min
Ciutadans presenta les llistes a l'Ajuntament de Palma a cinc dies de les eleccions.

PalmaL'acte de presentació de la llista de candidats a l'Ajuntament de Palma de Ciutadans s'ha fet aquest dimarts horabaixa, només cinc dies abans de les eleccions municipals, si bé ja s'havia fet pública amb anterioritat. La candidata a batlessa, la independent Eva Pomar, ha presentat 13 dels 29 integrants de la candidatura –la resta no han assistit a l'acte– i ha recordat una per una les seves principals propostes, com, per exemple, "arreglar aquests quatre anys de paràlisi i retrocés".

La cara més visible de Ciutadans a Cort fins ara i portaveu de la formació municipal, Josep Lluís Bauzá, ha estat relegat a la tercera posició de la llista. Mentrestant, a la segona posició, hi ha el fins ara quasi desconegut Alejandro Escriche. En quarta posició hi figura Joana Maria Capó, secretària de l'organització.

El programa electoral per a les eleccions municipals també s'ha fet esperar: fins aquest dilluns no estava penjat al web del partit perquè encara no havia rebut l'aprovació del Consell General. No varen tardar tant el programa autonòmic i els tres programes insulars, que es varen publicar el 15 de maig: cinc dies després de l'arrancada de la campanya.

Pomar ha reivindicat la necessitat d'augmentar les brigades de neteja a totes les barriades i eliminar els grafits, sent aquest punt un dels puntals de la campanya electoral de Ciutadans a Cort. La candidata també ha recordat que "són el partit del bilingüisme i la lliure elecció de les llengües", segons Pomar, una de les "banderes" del partit que ha qualificat de "salvavides taronja". Invertir en la Policia Local i els Bombers de Palma són, també, dues de les propostes estrella de la formació municipal.

stats