Política 29/11/2018

Ciutadans critica la visita dels coordinadors de MÉS als presos polítics

Xavier Pericay ha retret a la vicepresidenta del Govern balear que viatjàs en horari laboral

Ara Balears
1 min
Xavier Pericay (Ciutadans) al Parlament.

PalmaCiutadans Balears ha registrat una bateria de preguntes al Parlament, amb sol·licitud de resposta escrita, sobre el viatge i la visita de la vicepresidenta, Bel Busquets, a les presons de Catalunya en les quals es troben els polítics presos . El partit taronja ha demanat la relació entre el viatge i les funcions de Busquets com a vicepresidenta del Govern balear. “La vicepresidenta no pot excusar-se dient que hi va com a secretària general del PSM, quan resulta que viatja en horari laboral”, ha denunciat el portaveu de Ciutadans Balears, Xavier Pericay.

Així mateix, Cs Balears ha preguntat pel cost total del desplaçament i per la partida de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme en la qual s'han imputat les despeses del viatge. “Comprenc que la diversificació de l'oferta turística sigui de l'interès de la vicepresidenta Busquets, però mai no vaig imaginar que consistís a promoure el turisme carcerari”, ha assenyalat Pericay, qui ha recalcat que “si és cert que la presidenta Armengol estava al corrent del viatge, ens sembla una autèntica vergonya que li permeti aquest desplaçament en horari laboral”.

Finalment, Cs Balears ha preguntat també com justifica Busquets el seu absentisme laboral, en cas que aquest viatge no tingui relació amb les seves funcions com a vicepresidenta.

stats