Política 19/02/2020

Armengol qualifica de "lamentable" que es faci política amb els casos de menors tutelats

La presidenta del Govern ha tornat a demanar "responsabilitat a tots" davant aquest "fet greu"

Ara Balears
1 min
La presidenta del Govern balear, Francina Armengol. / I.V.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha qualificat aquest dimecres de "lamentable" que es faci "política de partit" amb els casos de prostitució de menors tutelats a les Balears, segons ha informat l'agència Efe. Durant una visita al futur col·legi de ses Planes, a Eivissa, Armengol s'ha referit al dur enfrontament que ha tingut lloc al Congrés entre Pablo Iglesias i les diputades Marga Prohens, del PP, i Mireia Borrás, de Vox, per aquests casos.

La presidenta del Govern ha tornat a demanar "responsabilitat a tots" davant un "fet greu i una situació delicada, com la que viuen molts menors, alguns de tutelats, perquè tenim un problema social difícil", ha reconegut.

Armengol ha dit que li agradaria escoltar "propostes per resoldre els problemes i no tirar-se els problemes dels menors els uns contra els altres", un fet que ha considerat "injust i molt reprovable" per a la ciutadania. "Crec que ningú es mereix això", ha destacat.

A més, la presidenta ha reiterat que "s'estan posant propostes damunt la taula" i ha recordat que s'ha creat una comissió d'experts "per intentar resoldre els problemes".

stats