Política 22/05/2018

Armengol acusa Ciutadans i el PP de fer "guerra de banderes"

Pericay l'acusa de ser "una presidenta capaç de vendre l'ànima al diable per l'única cosa que li importa en aquest món: la seva cadira"

Jaume Ribas
1 min
Armengol durant la sessió de control al Parlament.

PalmaLa presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha afirmat avui que la "guerra de banderes" que mantenen el PP i Ciutadans com a resposta a la crisi catalana empitjora la situació. "El problema de fons no s'arregla només amb decisions judicials, ni amb l'aplicació del 155 ni amb mesures unilaterals que incompleixen la legalitat per part dels independentistes", ha afirmat la presidenta, allunyant-se de la posició adaptada pel secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

Armengol ha contestat una pregunta de control del portaveu de Ciutadans a la Cambra balear, Xavier Pericay, que ha assegurat que "no és bo que els ciutadans d'aquesta comunitat autònoma tinguin un govern que s'aguanta gràcies a un govern central que no respecta la Constitució", en referència a MÉS per Mallorca. Així mateix, ha acusat la socialista de ser "una presidenta capaç de vendre l'ànima al diable per l'única cosa que li importa en aquest món: la seva cadira".

Armengol també ha retret a Pericay que Albert Rivera pronunciàs aquest cap de setmana "un discurs que recordava a altres temps", en al·lusió a la campanya d'España Ciudadana que ha engegat Ciutadans.

stats