Part Forana 17/01/2022

Veïns de Pollença duen de manera improvisada un pi al mig de la plaça Vella

ARA Balears
1 min
Moment en que un grup de veïns duien el pi cap a la plaça Vella.

PalmaEncara que a Pollença aquest dilluns no s'ha celebrat la festa del Pi a causa de les restriccions i limitacions que ha imposat l'Ajuntament per la situació actual de la pandèmia de covid-19, un grup de veïns del poble ha volgut simbolitzar aquesta tradició. Segons ha informat el batle de Pollença, Tomeu Cifre, la gent que estava en una festa en una casa particular del poble ha tallat un pi per explicar als més petits aquesta fita i després han decidit dur-ne el tronc fins a la plaça Vella.

Cifre ha explicat que han fet una convocatòria a través de les xarxes després de penjar una foto del trajecte que estaven fent i que quan han arribat al centre han trobat grups de persones que s'hi han apropat per veure aquesta 'pujada del pi' improvisada. Aquest succés no ha anat a més, ja que des del Consistori han avisat la Policia Local per "dissuadir i evitar cap malentès o incident". El batle ha remarcat que aquest tipus de festes estan fora de la normativa que hi ha actualment a causa del covid-19 i ha fet una crida a la responsabilitat.

A part d'aquest incident anecdòtic, a Pollença s'han pogut fer les beneïdes, que s’han celebrat més tard del que és habitual perquè enguany no havien de pujar a cercar el pi a Ternelles. Durant un parell d'hores els carrers s'han omplert de música i animals, que han pogut rebre la protecció de Sant Antoni.

stats