Part Forana 10/06/2019

Trobada de Petra, Sant Joan i Vilafranca al puig de Bonany per Ruanda

Un dinar solidari recaptarà fons el proper diumenge per a la comunitat pigmea

M. Barceló
1 min
El Santuari de Bonany acollirà veïnats dels tres pobles que envolten el puig.

PetraTres pobles del Pla de Mallorca, Petra, Sant Joan i Vilafranca, organitzen un dinar solidari per al proper diumenge, 16 de juny, a l'esplanada del santuari del puig de Bonany (Petra). L'objectiu és recaptar fons destinats a projectes de millora de les condicions de vida de la comunitat pigmea a Ruanda, que ha patit les conseqüències de diversos conflictes bèl·lics a la regió.

La coordinació d'aquesta trobada està supervisada per la Fundació Concòrdia Solidària dels Missioners dels Sagrats Cors, que en l'àmbit d'actuació a la zona central del continent africà treballa en iniciatives dirigides a la reconstrucció d'habitatges i la construcció de dipòsits d'aigua per a la comunitat pigmea.

La trobada dels tres pobles començarà a les 12.30 h amb el Cor de Pares i Mares de la Universitat de les Illes Balears oferint un concert a l'ermita. Posteriorment, a les 14 h, se servirà un dinar d'arròs brut per a la gent que prèviament s'hi hagi inscrit.

A cadascun dels tres pobles participants hi ha un voluntariat que treballa a favor d'aquest projecte solidari i que ha establert diversos punts d'inscripció i venda de tiquets que s'han publicitat a través de cartells i xarxes socials. A Sant Joan hi ha els comerços locals i Maria Sastre (625913920), a Petra, Ca Na Bel i Joan Alzamora (617327809), i a Vilafranca, la botiga Ca ses Antònies (971560561) i Antònia Bover (673536296).

stats