Part Forana 22/02/2014

Trenquen la vidriera de la seu del PP a Inca

La seu del municipi ja ha patit cinc atacs en un any. Encara es desconeix l'autor dels fets

Efe
1 min

IncaEl secretari general del PP balear, Miquel Vidal, ha condemnat avui els actes vandàlics que s'han produït aquesta matinada a la seu del partit del municipi d'Inca, que ha estat trobada aquest divendres al matí amb la vidriera de l'entrada principal trencada.

De moment, es desconeix l'autor dels fets, que ja han estat denunciats davant la Guàrdia Civil, informa en una nota de premsa el Partit Popular.

Vidal ha lamentat aquest nou atac i ha recordat que l'1 de febrer passat la seu d'Inca també va ser objecte d'actes vandàlics, amb pintades de color verd amb el text "Avortament lliure i gratuït", protagonitzades per l'organització juvenil independentista Arran.

Vidal s'ha mostrat indignat pels continus atacs a seus populars, ja que només la d'Inca ja ha patit cinc atacs en un any, i ha assegurat que "és una pena" que això passi "de manera tan reiterada" i que encara hi hagi "ciutadans que recorren a aquest tipus d'actes per demostrar el seu desacord amb les polítiques del nostre partit, ha destacat. Segons Vidal, qualsevol fet que comporti violència "hauria de ser condemnat per la ciutadania sense cap tipus de distinció" i ha fet una crida al "seny" i la "responsabilitat".

"Hem de donar un altre exemple als ciutadans i, en aquests moments, és més necessari que mai guardar les formes, estar tots units i sobretot no perdre mai l'educació ni recórrer a la violència", ha precisat.

stats