Part Forana 11/06/2019

Tots per Pollença governarà amb el suport d'Unió Mollera i el PP

La formació política del Port donarà la batlia al conservador Tomeu Cifre

M. Barceló
1 min
Tomeu Cifre Ochogavia serà investit batle de Pollença el proper dissabte.

PollençaPollença tindrà canvi de govern municipal. Unió Mollera Pollencina (UMP) ha decidit en assemblea popular, i en votació secreta, donar suport a la investidura de Tomeu Cifre Ochogavia (Tots per Pollença) el proper dissabte. Els sis regidors de Tots, més dos d'UMP i l'edil del PP, sumen els nou vots necessaris perquè el conservador Tomeu Cifre recuperi la batlia que va perdre el 2015, quan UMP decidí votar Miquel A. March (Junts Avançam) com a batle.

"És una decisió sobirana que ha pres l'assemblea després d'analitzar la situació política i que els regidors elegits hem de respectar", ha declarat Andrés Nevado, portaveu d'Unió Mollera. D'aquesta manera, Junts Avançam (5), Alternativa (1), UP (1), i El Pi (1), quedaran a l'oposició, tot i que segons Nevado, El Pi podria ser convidat a participar en el nou pacte de govern que encapçalaran els conservadors de Tots per Pollença.

El grup independent que lidera Tomeu Cifre es va crear arran d'una escissió del PP, a causa d'una imputació judicial de Cifre el 2014 lligada al procés de la urbanització d'El Vilà. El cas finalment fou arxivat. No obstant això, l'exbatle ha continuat en política al marge del PP, i ara recuperarà la batlia amb el suport d'Unió Mollera i el mateix PP.

stats