Part Forana 15/03/2019

Tots per Pollença es constitueix com a partit

Tomeu Cifre Ochogavia es perfila de bell nou com a cap de llista

M. B.
1 min
Grup municipal de Tots per Pollença amb sis regidors.

PollençaL'agrupació d'electors Tots per Pollença s'ha constituït com a partit polític, per tal de presentar-se amb aquest format a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Ara estan en procés de creació dels òrgans interns del nou partit, que lidera l'exbatle Tomeu Cifre Ochogavia, actual portaveu del grup a l'Ajuntament i qui previsiblement tornarà a encapçalar la candidatura.

"Som un partit transversal, on tothom és benvingut i que té com a únic motiu de ser Pollença, fer feina per a cada un dels pollencins, molleros i santvicenters que configuren el nostre municipi", és la presentació que fa el nou partit, a manera de crida per ampliar la seva base electoral.

Tots per Pollença és el grup amb major suport, tot i estar a l'oposició. A les eleccions locals de 2015 fou l'opció més votada, amb un 30% i 2.065 votants, cosa que li suposà tenir sis dels 17 regidors que integren el consistori pollencí. Junts per Pollença (6), amb un 29% de vots, fou i és el seu màxim contrincant i qui té la batlia, en mans de Miquel Àngel March, que lidera aquesta coalició d'esquerra.

Junts (6) i Unió Mollera (1) formen el govern municipal. A l'oposició, a més de Tots per Pollença, hi ha Alternativa per Pollença (2), PP (1), i un regidor no adscrit que fou elegit amb les sigles d'El Pi. Llevat de sorpreses de darrera hora, tots els grups amb representació municipal es presentaran a la propera convocatòria.

stats