Part Forana 29/03/2022

Torna la Fira Agrícola i Ramadera de Santa Eugènia dia 8 d'abril

És la 40a edició d'aquesta mostra artesana

ARA Balears
1 min
Santa Eugènia blindarà      la seva arquitectura rural

PalmaSanta Eugènia celebrarà la 40a edició de la Fira Agrícola i Ramadera del 8 al 10 d'abril. Fa dos anys que aquest esdeveniment no es feia a causa del covid-19, però torna amb més força que mai. Hi haurà un gran nombre d'activitats i una exposició de maquinària agrícola i bestiar per apropar els assistents a la Mallorca més rural, explica l'Ajuntament de Santa Eugènia en una nota.

El programa té diverses activitats culturals, com per exemple concerts, exposicions, teatre, ballada popular i la presentació d'un llibre. També hi ha una mostra d'ovelles de les guardes de Santa Eugènia, de diversos animals de ploma i cans de bestiar. "És una oferta molt variada per gaudir d'un cap de setmana de fira i de la gastronomia local", ha dit el batle taujà, Joan Riutort.

El programa arranca divendres dia 8, amb música. A les 20.30 hores, a la plaça de Bernat de Santa Eugènia, concert del grup Ameyal i al carrer Major, a les 22 h amb el grup Som Rock. Dissabte hi haurà diversos partits de futbol i exposicions com la de randes, betlems, maquetes ferroviàries i pintura. A les 20 h al pati del CEIP Mestre Guillemet, el cantautor valencià Andreu Valor oferirà un concert i els beneficis es destinaran als refugiats de la guerra d'Ucraïna. Diumenge serà el dia de la fira, però no serà el darrer dia de festa. El programa continua amb més activitats durant tota la setmana.

stats