Part Forana 05/04/2023

Toni Mir, que va perdre la batlia d'Andratx per una moció de censura, torna a ser el candidat del PSOE

L'agrupació l'ha presentat aquest dimecres i han assegurat que "un millor futur al municipi només pot venir de la mà dels socialistes"

1 min
El candidat del PSOE a Andratx, Toni Mir.

PalmaL'exbatle d'Andratx Toni Mir (PSOE), que va perdre el càrrec arran d'una moció de censura, torna a ser el candidat socialista per a la batlia del municipi. Aquest dimecres horabaixa el partit ho ha anunciat als militants en un acte que ha tingut lloc a la seu local. Cal recordar que Mir només va ser batle durant un any (maig 2021- maig 2022), ja que els seus socis de govern d'El Pi encapçalaren, juntament amb el PP i Ciutadans, una moció de censura. Amb aquesta actuació el PP, amb Estefanía Gonzalvo, agafà la batlia, un càrrec que manté fins ara.

A les pròximes eleccions, Vox es presentarà per primera vegada al municipi, mentre que Ciutadans i el PSOE tenen problemes per tirar endavant la seva llista local. Pel que fa a Ciutadans, que ha governat amb el PP i El Pi aquest mandat, ni tan sols sap si s'hi presentarà. Cal recordar que, malgrat que Andratx és un municipi tradicionalment de dretes, el PSOE va quedar només a 75 vots del PP les eleccions passades i juntament amb El Pi i MÉS feren govern.

stats