Part Forana 16/09/2021

La tercera setmana d'agost, la més saturada a Formentor

Les restriccions per accedir al far i a la platja han acabat aquest dimecres a les 19 h

ARA Balears
1 min
Formentor.

PalmaL'estiu ja s'està acabant i amb ell les limitacions que any rere any es posen a algunes zones de les Illes, com les mesures per accedir a la platja i el far de Formentor. En concret, les restriccions varen acabar aquest dimecres a les 19 h, segons ha informat la Prefectura Provincial de Trànsit a Illes Balears.

Malgrat les limitacions de circulació per accedir a Formentor, no s'ha aconseguit fer desaparèixer la massificació i el caos circulatori a la carretera que du fins al far i durant la tercera setmana d'agost es varen poder veure llargues coes de cotxes per accedir-hi. Precisament, segons Trànsit, aquella setmana va ser quan es varen registrar més persones que varen anar tant a la platja com al far.

En concret, durant aquells dies hi va haver, de mitjana, 2.007 persones que varen anar al far, la majoria de les quals hi va anar entre les 19 i les 00 h, i unes 6.072 persones que varen anar a la platja, la majoria entre les 10 i les 19 h.

Precisament, el batle de Pollença, Tomeu Cifre, ja va explicar a l'ARA Balears que considerava que les restriccions posades en marxa l’estiu del 2018 han tingut un “efecte crida”. A primera hora del matí i especialment al capvespre –quan la gent va a veure la posta de sol– és quan es produeixen aglomeracions. 

stats