Part Forana 07/09/2022

Sostenibilitat i artesania seran els temes sobre els quals girarà la Fira de Setembre de Manacor

Els visitants podran gaudir de cerveses artesanals, actuacions musicals i xerrades sobre medi ambient

ARA Balears
1 min
Cartell del VI tast de cervesa artesana a la Fira de Manacor.

PalmaLa Fira de Setembre de Manacor torna enguany amb dues grans cites centrades en la sostenibilitat i l'artesania. El 17 de setembre a partir de les 19.00 h, la plaça de la Mora acollirà el VI Tast de cervesa artesana, en què participaran sis cerveseries (Brusca Brewpub, Breaking brou, Lowther, Borrego Guacho, Mon i Sa Cerviseria). La vetlada inclourà la música swing de Monkey Doo i Swingtonizando. A més de cervesa artesana, es podrà gaudir de furgoteques i d'una barra de refrescs.

El diumenge 18 de setembre, la fira tornarà a omplir l'avinguda del Tren i ho farà amb tres eixos diferenciats. Els voltants de l'estació de tren acolliran les atraccions de fira per als més petits, mentre que la plaça de la Mora i voltants seran l'epicentre de l'espai dedicat a la 'Transició ecològica–Manacor sostenible'. La fira artesana amb les paradetes d'artesania ocuparà la resta de l'avinguda del Tren.

Dins el marc de la Fira de la 'Transició ecològica–Manacor' sostenible hi haurà diferents tallers, com el que impartirà l'àrea de Medi Ambient del Consell de Mallorca sobre prevenció del malbaratament alimentari i el que organitza el Palma Aquàrium sobre el coneixement de la mar Mediterrània. Així mateix, hi haurà espai per a entitats i una zona de jocs reciclats per als més menuts.

El delegat de Fires, Carles Grimalt, convida "els manacorins i manacorines a apropar-s'hi i gaudir d'aquests dos dies i, sobretot, a prendre consciència que els recursos del nostre planeta són finits i que hem de fer una aposta ferma i decidida per conservar el que tenim i revertir els efectes del canvi climàtic". El termini per inscriure's a la fira finalitza el pròxim 14 de setembre inclòs.

stats