Part Forana 16/03/2022

Els socialistes de Puigpunyent reelegeixen Antoni Marí com a secretari general

L'objectiu de la formació és intentar repetir la majoria absoluta en les eleccions del 2023

ARA Balears
1 min
Socialistes de Puigpunyent

PuigpunyentL'Assemblea Socialista de Puigpunyent reelegeix Antoni Marí com a secretari general de l'Agrupació, segons informa el PSOE de Mallorca en una nota. "Ara volem acabar de consolidar les polítiques socialistes a l'Ajuntament i intentar repetir la majoria absoluta a les eleccions del 2023", ha dit Marí.

"Durant aquests darrers tres anys hem fet un canvi radical al municipi, ates que hi hem implantat diferents polítiques d'esquerres, especialment en l'àmbit mediambiental i en matèria d'esports", ha recordat Marí. També ha explicat que en l'àmbit mediambiental "s'ha fet feina perquè tots els edificis municipals siguin autosuficients". Pel que fa a la matèria esportiva, s'ha apostat "per la dinamització de l'esport perquè tothom tingui accés a les activitats esportives, sigui quina sigui la seva edat o condició física", ha dit.

Amb la reelecció de Marí com a secretari general, la Comissió Executiva Socialista de Puigpunyent queda de la manera següent: Miquel Estrades com a secretari d'Organització; Tomeu Bauzà com a secretari de Política Municipal i Aina Matas, Maria Bonet, Magdalena Gomis i Marc Simó com a vocals.

stats