Part Forana
Part Forana 10/05/2023

Els socialistes de Felanitx denuncien que l'Ajuntament tira fems a un terreny rústic

Asseguren que aquesta pràctica té un alt risc pel medi ambient del municipi

ARA Balears
1 min
L'abocament il·legal a Felanitx

PalmaEls socialistes de Felanitx han denunciat davant la Conselleria de Medi Ambient que l'Ajuntament del municipi tira fems a un terreny rústic que no te llicència per aquest tipus d'abocaments. En aquest sentit, asseguren que aquest abocament descontrolat s'està fent a un terreny municipal i critiquen que "existeix un Pla Territorial que determina on es poden deixar aquests residus i el consistori l'ha ignorat".

A més, el candidat a la batllia per part dels socialistes, Xisco Duarte, ha denunciat que "no només és que l'abocament descontrolat s'estigui fent en una zona il·legal i no preparada, sinó que és perillosa i té un gran risc mediambiental perquè pot arribar als aqüífers que hi ha a pocs metres del terreny on llancen els residus".

A través d'un comunicat han criticat també que tant l'Ajuntament de Felanitx com la regidora encarregada d'aquesta àrea (Catalina Soler) "són molts conscients tant d'aquesta pràctica com de la seva il·legalitat i no han fet res per evitar-ho ni frenar el problema". "Catalina Soler ja va omplir Mallorca de residus europeus i ara vol fer el mateix amb Felanitx", ha sentenciat Duarte.

stats