Part Forana 07/02/2023

Simarro no serà el candidat del PP a Sóller després de 12 anys de batlia

Miquel Nadal el substituirà a les eleccions municipals del maig

1 min
Carlos Simarro, batle de Sóller

PalmaEl qui ha estat el candidat a batle del PP solleric durant 20 anys i actual batle de Sóller passa a segona fila. Carlos Simarro no encapçalarà la llista popular a les municipals del maig i serà Miquel Nadal, l'actual regidor de Cultura i Esports, qui optarà a la batlia del municipi. "Consider que Nadal és més bon candidat que jo per a les eleccions", ha explicat Simarro aquest dimerts dematí quan ha fet pública la seva decisió de fer una passa enrere.

"No em retir, em pos a disposició de l'agrupació municipal per al que necessiti", ha concretat Simarro tot i que encara no ha decidit si formarà part de la llista popular del 28-M. "Després de 20 anys essent el número u, és un bon moment per no continuar", ha assegurat.

A la Junta de Govern Local d'aquest dimecres, el batle proposarà Nadal com a candidat: "Encara no sé què pensen els companys, demà ho podrem saber". Simarro ha estat batle de Sóller durant tres mandats–del 2003 al 2007; del 2011 al 2015 i del 2019 al 2023–, dues d'elles en pacte i una en majoria absoluta: "Hem estat la llista més votada a totes les eleccions dels darrers 20 anys", ha puntualitzat.

stats