Part Forana 12/04/2022

La setmana literària de Felanitx arrancarà amb una dotzena d'activitats lúdiques i culturals

Començarà dia 19 i durarà fins dia 29 d'abril

ARA Balears
1 min
Presentació de la Setmana Literària de Felanitx.

PalmaL'Ajuntament de Felanitx ha presentat la Setmana Literària que es durà a terme entre el 19 i el 29 d'abril amb una dotzena d'activitats lúdiques i culturals. La Fira del llibre es farà el diumenge 24 d'abril a la plaça de Pax, on hi haurà diverses paradetes de les llibreries del municipi amb les publicacions d'actualitat i es podran comprar llibres de segona mà. Per als infants hi haurà un taller infantil de Sant Jordi, explica el Consistori en una nota.

Entre els actes que es duran a terme, es farà la presentació del llibre que ha elaborat la Regidoria de Joventut, La pandèmia amb ulls d'infants i joves, on es recullen els sentiments i les impressions dels infants i adolescents durant la pandèmia. També es presentaran el llibre Els cognoms de les Illes Balears, de Gabriel Bibiloni, i La Segona República. Mallorca 1931-1936, publicació de 15 autors coordinats per Pau Tomàs Ramis.

Un altre dels actes destacats és el que tindrà lloc a la Casa de Cultura el dissabte 23 a les 19 h on s'escenificarà la proclamació de fill predilecte de Felanitx a Joanot Colom. El divendres, dia 29, hi haurà el lliurament del premi del VII Certamen de Poesia Miquel Bauçà. Al llarg dels deu dies de Setmana Literària es farà un taller de com serigrafiar bosses, diversos contacontes o una conferència titulada Salers en el terme de Felanitx

stats