Part Forana 12/03/2022

Santanyí demana al Consell una solució per a l'aparcament de Cala Llombards

El tancament podria provocar problemes en els pròxims mesos

ARA Balears
1 min
Cala Llombards./ ARXIU

SantanyíSantanyí ha demanat al Consell de Mallorca una solució per a l'aparcament de Cala Llombards, clausurat a final del 2021 per la institució insular, apunta l'Ajuntament de Santanyí en una nota. La batlessa, Maria Pons, posa damunt la taula els problemes que pot provocar tenir aquest espai tancat durant els pròxims mesos, ja que a l'estiu havia estat l'únic remei per alleugerar la càrrega de vehicles dels visitants a les platges de Cala Llombards, el Caló del Moro i Cala l'Almunia.

Segons ha explicat Maria Pons, "la consellera ens ha fet saber que des del seu departament són ben conscients de la problemàtica que pot patir el nostre municipi amb l'aparcament de Cala Llombards tancat. Des del moment en el qual vàrem conèixer l'ordre de tancament, els tècnics municipals han fet feina per resoldre la situació com més aviat millor. En el darrer ple ja es van aprovar les modificacions del planejament urbanístic com va indicar el Consell de Mallorca".

A la reunió d'ahir, ambdues institucions mostraren voluntat perquè aquesta infraestructura estigui oberta tan aviat com sigui possible, i es va acordar que els tècnics de l'Ajuntament i els del Departament de Territori facin feina en comunicació constant per perdre el mínim de temps en les tramitacions.

stats