Part Forana 13/12/2020

La cursa Sant Silvestre Ciutat d'Inca s'adapta a la nova normalitat

Per evitar aglomeracions i grans concentracions de gent s'han proposat dues sortides de la prova, a dues hores diferents, i la sortida esgraonada dels corredors en subgrups

Ara Balears
1 min
La cursa Sant Silvestre Ciutat d'Inca s'adapta a la nova normalitat

PalmaEl termini d’inscripcions per a la cursa Sant Silvestre Ciutat d’Inca 2020, que es farà dia 31 de desembre, s'obre aquest dilluns. La cursa popular de Cap d’Any més antiga de Mallorca ha aconseguit adaptar-se a la nova situació pandèmica i podrà celebrar la 37a edició. L'organitza l'Ajuntament d'Inca. Com a màxim hi podran participar 300 persones.

Per evitar aglomeracions i grans concentracions de gent, s'han proposat dues sortides de la cursa popular joves i adults masculí i femení de 6.000 metres: una serà a les 10.30 hores i una altra a les 12.30 h. Els atletes sortiran de manera escalonada, amb petits subgrups per garantir el manteniment de la distància de seguretat. Els corredors es trobaran al poliesportiu Mateu Cañellas, des d’on es farà la sortida. La cursa també acabarà en aquest espai, tot i que a un punt diferent.

Per garantir la seguretat de tothom, hi haurà presa de temperatura a l'entrada de la zona de pre sortida i no s'hi deixarà participar els corredors amb una temperatura igual o superior a 37,5°C. L’ús de la mascareta serà obligatori des de l’entrada a la zona de pre sortida i fins que es comenci a córrer.

El Consistori també ha dit que si abans de la Sant Silvestre Ciutat d’Inca 2020 s’aproven noves mesures sanitàries, hi podria haver canvis en l'organització d'aquesta prova.

Les inscripcions es poden fer a través de la web elitechip.net. S’entregarà una camiseta tècnica a totes les persones participants. La recollida del dorsal i de la camiseta tècnica serà del 28 al 30 de desembre, i s'haurà de demanar cita, als espais esportius municipals.

stats