Part Forana 09/12/2021

El batle de Sant Llorenç: "Ens han arribat a dir que hem de justificar la urgència dels projectes"

Pep Jaume Umbert s'ha reunit amb Francina Armengol per exigir consens en les obres dels ponts i la variant

1 min
Trobada entre la presidenta Armengol i el batle de Sant Llorenç

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha rebut en audiència el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Pep Jaume Umbert, per tal de trobar consens entre Recursos Hídrics i el Consell de Mallorca a l'hora de definir la reforma dels ponts i la variant, projectada en el pla urbanístic del municipi després de la torrentada. En la trobada, Armengol s'ha compromès a fer reunions periòdiques entre les administracions. Segons el batle, això és imprescindible per solucionar el retard de la qüestió, ja que assegura que "ens han arribat a dir que hem de justificar la urgència", malgrat que s'han presentat múltiples avantprojectes a les administracions supramunicipals.

Pel que fa a la reunió amb la presidenta, Umbert se'n sent satisfet, però lamenta que Recursos Hídrics, competència del Govern, i el departament de Carreteres del Consell es passin la pilota a l'hora de definir el pla de les obres, sense traslladar informació directa al Consistori, i així ho ha fet saber a Armengol.

Per part seva, el batle s'ha oferit a arbitrar i liderar aquestes reunions entre les administracions, mentre que la presidenta s'ha compromès a tramitar-les com abans millor a través del Consell de Presidència, segons ha explicat Umbert a l'ARA Balears.

En la trobada, també s'ha tractat l'adequació de la platja després de les conseqüències del temporal Glòria de l'any 2020.

stats