Part Forana 15/09/2020

Rompen la barrera de les antigues escales del mirador de les Malgrat

Els danys a l'entorn d'aquest espai de Santa Ponça són una constant segons certifiquen els cossos policials

T.riera
1 min
Accés a les escales del mirador de les Malgrat./ AJUNTAMENT DE CALVIÀ

ManacorL'Ajuntament de Calvià ha informat dels danys produïts a la barrera d'accés a les escales del mirador de les Malgrat. La Policia Local assenyala que de manera reiterada es produeixen destrosses en el mobiliari públic de l'entorn d'aquest mirador de Santa Ponça.

El més perillós és que s'ha romput la barrera que impedia l'accés a l'escala que arriba a la mar, unes escales i un camí antic en males condicions que es tancaren perquè l'accés a aquesta zona de domini públic maritimoterrestre és escabrós. De fet, hi ha hagut accidents greus i alguna mort els darrers anys.

En aquesta ocasió s'han produït també danys a la instal·lació elèctrica. Concretament, s'han arrabassat tres barrots de la barana per poder accedir a l'escala i després un tub de PVC que ha deixat a la vista cables elèctrics i regletes, la qual cosa també pot ser perillosa.

De manera cautelar, els agents de Policia Local de Calvià han col·locat cinta policial per dificultar l'accés a les antigues escales i s'ha avisat l'electricista municipal perquè adobàs l'avaria amb urgència.

stats