Part Forana 22/09/2020

L’edifici de la Seguretat Social de Felanitx restableix el servei

Les restriccions sanitàries varen interrompre l’activitat del centre, que tornarà a atendre els ciutadans a partir d’aquest dimecres

T. Riera
1 min
Les restriccions sanitàries varen interrompre l’activitat del centre de forma temporal./ AJUNTAMENT DE FELANITX

ManacorEl centre d'atenció i informació de la Seguretat Social de Felanitx tornarà a atendre els ciutadans a partir de demà. L'Ajuntament de Felanitx ha rebut la comunicació oficial per part de la direcció provincial de Seguretat Social, dependent del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migració, que permet restablir el servei. El centre, ubicat al carrer de 31 de març i conegut com 'les tres pessetes', va veure interromput el seu servei de manera temporal a causa de les restriccions del covid-19.

A la sessió plenària del passat mes de juliol els partits amb representació municipal mostraren malestar pel tancament del centre. A petició del PP i amb suport de la resta de grups municipals (PSOE, Bloc, El Pi, Podem i Vox) es va instar de manera unànime l'Estat a reobrir el centre de la manera més ràpida possible.

Ara que el servei queda restablert, els ciutadans que hagin de tramitar els seus documents hauran de demanar cita per telèfon (901 106 570). L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de les 9 a les 14 h.

stats