Sant Antoni
Part Forana 19/01/2023

El rector de Manacor defineix com a "puta gent" els que varen criticar la seva gestió de les Completes

Unes 300 persones que havien complert amb els requisits per accedir a aquesta celebració de Sant Antoni en varen quedar fora i el batle se'n va absentar

1 min
Celebració de les completes a la parròquia de Sant Antoni Abad

PalmaEl rector de Manacor, Antoni Amorós, ha tornat a publicar un missatge a les xarxes socials que ha aixecat polèmica. Molta gent del municipi va criticar que unes 300 persones quedassin fora de les Completes de Sant Antoni a l'església, tot i haver participat en els dos assajos, complint així amb els requisits per tenir accés a viure la celebració en directe.

"Quina puta gent que sou". Així ha definit Amorós els que han criticat la gestió d'aquest fet, tot afirmant que tant ell com el vicari Joan Francesc Cortès i el director de les Completes, Xavier Gelabert, han rebut un "linxament mediàtic".

L'anunci que les 300 persones no entrarien finalment a l'església va encendre els ànims dels presents i un grup de gent es va dirigir a la casa del batle, Miquel Oliver, per criticar-ho. El mateix Oliver va penjar un fil a la xarxa social Twitter en què sostenia que, com a resposta davant el que considerava una "injustícia", ell tampoc acudiria a les Completes.

El batle va remarcar que, segons el rector, tots aquells que haguessin participat en els dos assajos podrien accedir a les Completes. Però, sense avisar el Consistori ni els cossos policials encarregats de coordinar la festa, va decidir que no seria així i que, com a màxim, hi podrien entrar 600 persones de les 900 inicials.

stats