Part Forana 11/05/2022

El PSIB de Llucmajor denuncia que s'Arenal està "abandonat"

La formació socialista recorda que els residents del barri de la plaça Taronja "han de conviure amb unes obres aturades"

ARA Balears
1 min
Obres a s'Arenal.

PalmaL'Agrupació Socialista de Llucmajor denuncia la inactivitat i la falta d'actuació per part de l'Ajuntament a s'Arenal, que qualifica "d'abandonat". Apunten que la plaça Taronja es troba "en un estat lamentable" des de fa més d'un any i que els residents d'aquest barri "han de conviure amb una plaça aixecada i les obres aturades", explica el secretari general dels socialistes de Llucmajor, Jaume Oliver.

Per altra banda, critica que les instal·lacions de les piscines municipals estan "tancades i buides des de fa molt de temps i en un estat de deteriorament". El PP no "entén" per què el Consistori no inverteix en el nucli de s'Arenal. "Volem reiterar que la generació de 35 milions d'euros de romanent de tresoreria és un exemple clar d'inactivitat i de no execució de les partides pressupostàries. Això provoca, entre altres coses, tenir inversions aturades i instal·lacions tancades", apunta.

En aquest sentit, Oliver recalca que "no es pot consentir liquidar l'any 2021 amb un romanent de tresoreria de més de 35 milions d'euros i un superàvit pressupostari de més de vuit milions d'euros i tenir aquest nucli de població d'aquesta manera i en aquest estat tan lamentable.

stats