Part Forana 09/02/2023

El PP fa llista a Esporles, amb Manuel Bennassar al capdavant

Els populars no es varen presentar a les eleccions del 2019 en aquest municipi

1 min
L'Ajuntament d'Esporles

PalmaEl Partit Popular està treballant la llista que presentarà a les eleccions del 28 de maig a Esporles. El que ja sí que és segur és que Manuel Bennassar liderarà la candidatura dels populars. Cal recordar que a les darreres eleccions, de 2019, el PP no va presentar cap candidatura en aquest municipi. "Veim complicat guanyar, però el no ja el tenim", ha manifestat el candidat, fent referència al predomini de MÉS per Mallorca al capdavant del consistori.

El PSM va governar a Esporles des de 2005 a 2015, amb Miquel Ensenyat com a batle i, des de llavors, MÉS continua governant en coalició juntament amb Projecte Alternatiu (PAS). "Potser enguany canviam la història", ha continuat Bennassar, qui té esperances de rompre la tendència guanyadora de l'esquerra ecosobiranista.

El candidat del PP a Esporles, Manuel Bennassar.

Per la seva part, Josep Ferrà lidarà la llista de PAS-MÉS. Ferrà ha valorat positivament el retorn del PP al municipi: "En democràcia és necessària la pluralitat i no va ser bo que a Esporles no hi hagués aquesta opció el 2019. Hi ha gent que la cercava a l'hora de votar i no varen entendre per què no hi era", ha detallat.

Toni Bordoy tornarà a encapçalar la lllista del PSOE. Bordoy ja va ser candidat el 2019 i aconseguí 4 regidors amb el 27,6% dels vots del municipi. Val a dir que el PSOE no governa a Esporles des de fa 28 anys. El darrer batle socialista després va ser Guillem Bosch.

stats