Part Forana 12/04/2022

El PP d'Inca critica l'Ajuntament per fer obres just a les portes de la Setmana Santa

Els populars consideren que "perjudicaran" l'activitat econòmica del municipi

ARA Balears
1 min
Obres de pavimentació a Inca.

PalmaEl Partit Popular (PP) d'Inca critica "la falta de previsió" de l'Ajuntament amb les obres del Mercat Cobert davant l'inici de la Setmana Santa. La formació considera que les obres podrien haver arrancat abans, durant els mesos d'hivern, "per no perjudicar l'activitat econòmica del municipi" i lamenta "la nul·la" capacitat de gestió del Consistori, apunta en una nota.

El portaveu dels populars d'Inca, Pedro Mas, recorda que els obres "han alterat fires, el Dijous Bo, Nadal i ara també Pasqua, ja que deixen poc espai per a les processons", fet que provoca "una mala imatge" als turistes que visiten el municipi.

En aquest sentit, assegura que els comerciants del centre d'Inca "s'han queixat" i estan "desesperats". Critica que l'ajuda de 1.000 euros que l'Ajuntament donà als comerços afectats per les obres "és insuflant". "L'entrada als locals i als habitatges està col·lapsada des d'abans del mes d'agost, han perdut molts clients i la seguretat viària també s'ha vist afectada", ha denunciat.

stats