Part Forana 16/09/2021

L'Ajuntament de Pollença denuncia que el Govern encara no ha reformat la Unitat Bàsica de Salut

Asseguren que la legislatura passada l'Executiu autonòmic es va comprometre a adequar-la

ARA Balears
1 min
Una de les parets exteriors de l'Unitat Bàsica del Port de Pollença.

PalmaL'Ajuntament de Pollença ha denunciat que el Govern "no inverteix ni un euro en la salut dels pollencins". Així de contundent s'ha mostrat el batle, Bartomeu Cifre, juntament amb l'equip de govern, després d'explicar l'estat de "complet abandó per la inacció de l'Administració pública autonòmica" de la Unitat Bàsica del Port de Pollença.

Segons han explicat en un comunicat, la legislatura passada l'Executiu autonòmic es va comprometre a reformar i adequar l'actual UBS del Port de Pollença, però encara "no han fet res". El batle assegura que "el mes d'abril passat ens vam reunir amb els tècnics de la conselleria responsable i es van comprometre a redactar el projecte i cercar la solució adequada com més aviat millor", però, afegeix, "han passat cinc mesos i continuam ben igual".

Segons expliquen, l'Ajuntament de Pollença ha fet diferents propostes per intentar avançar el projecte i fins i tot s'han plantejat "avançar el pressupost per a l'execució de les obres de remodelació, però ni així". En aquest sentit, defineixen la situació com a "insostenible", ja que "han passat més de dos anys i no hem vist ni projecte, ni licitació d'obres ni hem vist res de res".

stats