Successos
Part Forana 20/09/2022

La Policia Local de Llucmajor identifica els responsables de dos abocaments d'enderrocs

Els infractors, localitzats en el moment dels fets, contaminaven l'entorn del torrent de Son Verí i el polígon industrial de Son Noguera amb més de 50 sacs de materials d'obra

ARA Balears
1 min
Imatge de les més de 50 saques de materials d'obra que els infractors anaven a abocar al voltant del torrent de Son Verí i en el Polígon industrial de Son Noguera.

PalmaLa Policia Local de Llucmajor va aconseguir evitar dos abocaments d'enderrocs aquest dilluns en el municipi, els quals suposaven contaminar l'entorn del torrent de Son Verí i el polígon industrial de Son Noguera. Els infractors, intervinguts pels agents en el moment en què feien els abocaments i denunciats posteriorment, portaven més de 50 sacs d'un pes aproximat de 1.000 quilos de materials d'obra.

Éric Jareño, el batle de Llucmajor, ha felicitat la Policia Local per aquestes accions, ja que "fa seguiments a través d'anteriors abocaments per poder investigar i localitzar aquests incívics que contaminen el nostre municipi”. D'altra banda, Jareño ha indicat: “Les sancions per aquesta mena d'accions van entre els 1.000 i els 3.000 euros i, des de l'ajuntament, s'aplicarà mà dura amb aquestes infraccions que van en contra del medi ambient”. 

A més, el batle ha lamentat "l'actitud irresponsable de persones que utilitzen qualsevol espai de la via pública per desfer-se d'estris voluminosos, que embruten el paisatge i que atempten contra la salubritat i la seguretat ciutadana". Per la seva banda, la Policia Local de Llucmajor ha instat els sancionats a retirar els abocaments perquè no quedin restes visibles que comportin contaminació o, fins i tot, un risc davant possibles pluges.

stats