Part Forana 02/02/2021

L'oposició de Pollença demana la dimissió de la regidora de Benestar Social que es va vacunar contra el covid-19

També reclama la renúncia del batle per encobrir-ho

ARA BALEARS
1 min
Ajuntament de Pollença.

PollençaL'oposició de Pollença, que està formada per Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem, demana la dimissió de la regidora de Benestar Social, Francisca Cerdà, per saltar-se el protocol de vacunació. També demana la renúncia del batle, Tomeu Cifre, per encobrir-ho.

Segons informen en una nota, en el ple de dijous passat es negaren a respondre si s'havien vacunat. L'endemà, Cerdà ho desmentí en un mitjà local i acusà l'oposició de "fum i boira", exposa. "Fins ahir, dilluns, no va reconèixer que s'havia vacunat, a més de fer-se nombroses proves PCR, tant la regidora com el batle", expliquen. Per això, exigeixen que paguin "els 4.000 euros que haurien costat les PCR que s'han anat fent des del maig i de manera quinzenal".

Cerdà va explicar en la roda de premsa d'ahir dilluns que es va posar la vacuna seguint la normativa i els protocols sanitaris. També insistí que "tot el personal, tant extern com intern, va tenir l'oportunitat de posar-se-la". Per la seva banda, Cifre va negar qualsevol tracte de favor i explicà que la Conselleria de Salut va donar els noms de les persones que s'havien de vacunar a la residència municipal. Així mateix, aclarí que "només poden accedir a la residència les persones vacunades" i que la regidora de Benestar Social és una treballadora d'aquest centre de persones grans. L'oposició exposa que Cerdà és un càrrec polític i "no pot exercir cap tasca professional pròpia del personal sanitari i sociosanitari. En tot cas, la tasca administrativa correspon a la direcció del centre", comenta.

stats